Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μου απομένει λίγος καιρός – Ποια γνωστή ηθοποιός νιώθει το τέλος να πλησιάζει;


Πριν από μερικές δεκαετίες ήταν από τις ηθοποιούς-σύμβολα του Χόλιγουντ και ήταν από τις πρώτες που εισήγαγε την έννοια του fitness. Όμως τα χρόνια περνούν και όσο μεγαλώνει νιώθει ότι ο θάνατος την πλησιάζει και θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της αυτόν της τον φόβο.


Λένε πως όταν μοιράζεσαι τους φόβους σου, τότε είναι που μαθαίνεις πως να τους αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία και κατανόηση όταν σε πλησιάζουν ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν μπορείς να τους νικήσεις. Κάτι τέτοιο είναι και ο θάνατος και η 76χρονη πλέον Τζέιν Φόντα μοιράστηκε μέσα από το blog της  JaneFonda.com την εσωτερική της ανάγκη, από αυτές που έρχονται από κάποια ηλικία και μετά.


«Σκεφτόμουν πρόσφατα πώς γίνεται και τα δάκρυα έρχονται τόσο πιο εύκολα στην επιφάνεια πια. Και κατάλαβα ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Έχω συνειδητοποιήσει τόσο υπέροχα την έννοια του χρόνου, αλλά και πόσο λίγος καιρός μου απομένει, πόσο πολύς είναι πίσω μου και όλα έχουν γίνει τόσο πολύτιμα", έγραψε μεταξύ άλλων η 76χρονη σταρ τονίζοντας όμως, ότι μεγαλώνοντας κατάφερε να εκτιμά ακόμη και τα μικρότερα πράγματα. "Ίσως γιατί τώρα δίνω μεγαλύτερη σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...