Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

E. Μενεγάκη: Δείτε πόσο κοστίζει μία "παπαράτσι" -με μαγιό- φωτογραφία της!


Όταν θα δείτε το... νούμερο θα καταλάβετε γιατί σκαρφαλώνουν ακόμη και σε κατσάβραχα οι παπαράτσι, γιατί "λιώνουν" κάτω από τον καυτό ήλιο στα Άχλα προκειμένου να "κλέψουν" έστω και μία πόζα της "Βασίλισσας" με μαγιό...

Αλλά, όπως είπε κι ο Ερντογάν, το άτιμο το twitter κάνει όλη τη ζημιά! Σε μια εποχή που οι τιμές πέφτουν σε όλα, από τα γιαούρτια μέχρι τα ακίνητα, υπάρχουν και μερικές αξίες στο χρηματιστήριο των lifestyle περιοδικών που παραμένουν σταθερές ή τέλος πάντων έχουν μικρή πτώση.

 Επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση για την «περίεργη» εξαφάνιση της Μενεγάκη το περασμένο σαββατοκύριακο που ναι μεν πήγε στα Αχλα, αλλά δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο για να πάει στην παραλία λέω να ενημερώσω κι εκείνη κι εσάς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εσείς για να μάθετε κι εκείνη για να το πάρει απόφαση.

Πρώτα απ όλα είναι μεγάλη αλήθεια ότι η Μενεγάκη πουλάει πάρα πολύ στα εξώφυλλα των δυο περιοδικών ΟΚ και Hello και για αυτό οι άνθρωποι που βγάζουν αυτά τα περιοδικά φροντίζουν να βάζουν τουλάχιστον μια φωτογραφία της κάθε εβδομάδα. Επειδή ακριβώς πουλάει, όπως ακριβώς λέει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, η τιμή της παπαράτσι φωτογραφίας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ υψηλή.

Όπως λένε κάποιοι, αν θέλεις να έχεις φωτογραφία της Μενεγάκη στο περιοδικό σου και μάλιστα με μαγιό θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 2000 ευρώ. Δεν το λέω αυτό για να πάρετε μια φωτογραφική μηχανή και στο κατόπι τη Μενεγάκη. Λέω απλά ότι η Μενεγάκη είναι μια ολόκληρη βιομηχανία από μόνη της. Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...