Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ηθοποιός δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Η Αθηνάς Καραγιώτη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που περπατούσε στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς το Κολωνάκι.
Ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε.

Σοκαρισμένη περιγράφει στην εφημερίδα Espresso, όσα έζησε: «Ήταν Παρασκευή βράδυ, και κατηφόριζα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς Κολωνάκι. Στο ίδιο πεζοδρόμιο, από την αντίθετη κατεύθυνση, ερχόταν ένας άνδρας, ο οποίος όταν έφτασε κοντά μου, με άγγιξε με τέτοιο τρόπο, ώστε έκανε προφανή τα κίνητρα του».

Και προσθέσε: «Άρχισα να ουρλιάζω και να τον βρίζω, με αποτέλεσμα εκείνος να με απειλήσει με μαχαίρι και να μου φωνάξει να κλείσω το στόμα μου. Τα έχασα. Βγήκα στο δρόμο, και άρχισα να τρέχω. Έκανα βλακεία που δεν πήγα αμέσως στην Αστυνομία, αλλά ήμουν σε πλήρη πανικό».

Μετά το συμβάν, συνάντησε μια φίλη της και μόλις της διηγήθηκε τι πέρασε και η φίλη της της εξομολογήθηκε πως έχει πάθει κάτι παρόμοιο, από έναν άνδρα με τα ίδια χαρακτηριστικά! Τονίζει πώς «είχα Άγιο»

και επειδή έχει σοκαριστεί «τρόμαξα τόσο πολύ, που πήγα και προμηθεύτηκα σπρέι πιπεριού. Θέλω να βρω χρόνο, να ξεκινήσω και μαθήματα αυτοάμυνας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...