Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Έκαναν συζήτηση για το πεσμένο μπούστο της Μαρίας Κορινθίου-On air και με εκείνη μπροστά [βίντεο]

Άβολα ένοιωσε η Μαρία Κορινθίου, guest συνεργάτιδα του Πρωινό mou αυτή την εβδομάδα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει αν το μπούστο της ήταν όχι πεσμένο. Όπως δηλαδή της «καταλόγισαν» οι Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα κόκκινο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ που φόρεσε η -αγαπημένη του αντρικού κοινού- ηθοποιός στην χθεσινή εκπομπή του Πρωινό mou.

Το ντεκολτέ, ή μάλλον το περιεχόμενό του, ήταν που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από την ομάδα του Δέστε Τους, με την Κατερίνα Καινούργια να δηλώνει πως «Τα βρήκε λίγο πεσμένα» και τον Νίκο Μουτσινά να τα χαρακτηρίζει ως «κουρασμένα».

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι που επέλεξε να παίξει η Σάσα Σταμάτη στην σημερινή εκπομπή, λέγοντας «Υπάρχει ένα θέμα με τα στήθη της Μαρίας Κορινθίου αν χρειάζεται ανόρθωση ή όχι». Με την Μαρία Κορινθίου να είναι παρούσα και να καλείται να το σχολιάσει.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία παρέμεινε ψύχραιμη σε όλη την διάρκεια του αποσπάσματος, δηλώνοντας πως είναι μια «αμήχανη κατάσταση που δεν θέλει να σχολιάσει».

Ενώ η τελευταία ατάκα -με νόημα και παραλήπτη- ήταν και πάλι της Σάσας Σταμάτη που πρόσθεσε: «Αντικειμενικά, δεν είναι πεσμένα. Καλύτερα πεσμένα και φυσικά, παρά Σίλικον βάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...