Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Brad Pitt: "Απολύτως ηρωική η απόφαση της Angie"

Ο Αμερικανός ηθοποιός Brad Pitt, αρραβωνιαστικός της ηθοποιού Angelina Jolie η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να αποτρέψει έναν πολύ υψηλό κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο,χαιρέτισε ως "απολύτως ηρωική" την απόφασή της αυτή σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Evening Standard.

"Έχοντας το προνόμιο να παρακολουθήσω την απόφαση αυτή, θεωρώ ότι η επιλογή της Angie, όπως και πολλών άλλων γυναικών που βρίσκονται στην κατάστασή της, είναι απολύτως ηρωική", ανέφερε ο Brad Pitt στις δηλώσεις του στην απογευματινή βρετανική εφημερίδα.

"Ευχαριστώ την ιατρική μας ομάδα για τις φροντίδες και την προσοχή τους. Αυτό που επιθυμώ πιο πολύ στον κόσμο είναι να ζήσει (η Angelina) μια μακρά ζωή με καλή υγεία μαζί μου και με τα παιδιά μας. Αυτή είναι μια ευτυχισμένη ημέρα για όλη μας την οικογένεια", σημείωσε ο ηθοποιός.


Angelina Jolie at the premiere of Alexander in...
(Photo credit: Wikipedia)
Η Angelina Jolie, 37 ετών, αποκάλυψε σε ένα άρθρο της με τίτλο "Η ιατρική επιλογή μου" που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην εφημερίδα New York Times, ότι υποβλήθηκε στην εγχείρηση αυτή διότι φέρει στον οργανισμό της ένα ελαττωματικό γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, διέτρεχε πριν από την εγχείρηση κίνδυνο κατά ποσοστό 87% να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού και κατά 50% από καρκίνο των ωοθηκών, λόγω της παρουσίας στο σώμα της του ελαττωματικού γονιδίου (BRCA1).

Η μητέρα της Angelina Jolie πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...