Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οταν ο Νίκος Γκάλης συνάντησε τον Μάρκο Σεφερλή


Μια εβδομάδα δόξας για τον Νίκο Γκάλη, που ξεκίνησε με τη μεγάλη διεθνή γιορτή στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με ένα διαφορετικό αφιέρωμα προς τιμή του στην Καλλιθέα. 

Για τρίτη συνεχή σεζόν, ο Ικαρος Καλλιθέας διοργάνωσε το «Μπασκετόραμα Νίκος Γκάλης» παράλληλα με το τουρνουά Ανδρέας Μιαούλης. Και ο κορυφαίος έλληνας μπασκετμπολίστας αποθεώθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο της Καλλιθέας. Ενδεικτικό είναι ότι περίπου επί δύο ώρες ο Νίκος Γκάλης κλήθηκε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές του, μεταξύ αυτών και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής. Ο Γκάλης μάλιστα απένειμε και βραβείο στον Σεφερλή.

«Είναι πολύ μεγάλη η τιμή, αλλά και η συγκίνηση, καθώς κάθε χρόνο βλέπω τον κόσμο να έρχεται σε αυτή την εκδήλωση με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αγάπη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τον Ίκαρο Καλλιθέας για την τιμή που μου κάνει, αλλά και να συγχαρώ τους ανθρώπους του για την σπουδαία δουλειά τους», ανέφερε ο Νίκος Γκάλης και συμπλήρωσε. «Το έργο που επιτελούν είναι πολύ σημαντικό, αφού πέραν των διακρίσεων της ανδρικής ομάδας, έχουν κάνει φοβερή δουλειά στις μικρές ηλικίες. Δεν έχει σημασία αν αυτά τα παιδιά θα γίνουν επαγγελματίες αθλητές, αυτό που μετράει είναι ότι παίρνουν σωστές αξίες, μαθαίνουν να γίνονται μέσα από τη δουλειά καλύτεροι και φυσικά μαθαίνουν να αγαπάνε το μπάσκετ. Μακάρι κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα παιδιά να έρχονται κοντά στο άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...