Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

H 2η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου δεν είναι πια καλό κορίτσι [εικόνες+βίντεο]

Το πρώτο της «ενήλικο» βίντεο -με τίτλο Come and get it- κυκλοφόρησε η 20χρονη Σελένα Γκόμεζ η οποία μοιάζει να αδιαφορεί για τις αντιδράσεις των φαν της. Ή, για την ακρίβεια, εκείνες των γονιών τους.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο βίντεο που έχω γυρίσει. Τα πάντα είναι πανέμορφα». Αυτό το άκρως ενθουσιώδες tweet συνοψίζει το πως αισθάνεται η σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ για το νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο Come and get it.

Μια άποψη που δεν συμμερίζονται οι γονείς των έφηβων φαν της. Εκείνοι δηλαδή που την έκαναν σταρ την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε σειρές της Disney. Και οι οποίοι ήταν ήδη δυσαρεστημένοι μαζί της εξαιτίας της συμμετοχής της στο άκρως προκλητικό Spring Breakers.


Συγκεκριμένα αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σκηνή που την δείχνει να είναι βουτηγμένη στο νερό φορώντας μόνο ένα περιδέραιο και ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Η αλήθεια είναι ότι η Σελένα Γκόμεζ, που μόλις ψηφίστηκε 2η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο (μετά την Μάιλι Σάιρους) από το περιοδικό Maxim δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα από έφηβη σε ενήλικη σταρ. Μια γέφυρα που πολλοί πριν από αυτή προσπάθησαν να περάσουν, αλλά ελάχιστοι τα κατάφεραν.

Πηγή:  | iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...