Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Oυκρανές φιναλίστ κάνουν την προετοιμασία τους στην Κρήτη και διαφημίζουν το νησί - BINTEO

Είναι καλλονές και υποψήφιες στα καλλιστεία της Ουκρανίας. Αποφάσισαν να προετοιμαστούν στην Κρήτη και να διαφημίσουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού.

Τα πλάνα των 24 καλλονών, μεταδίδονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ουκρανίας και διαφημίζουν την Κρήτη και τη χώρα μας.

Οι ομορφότερες γυναίκες της Ουκρανίας - μία από κάθε περιφέρεια της χώρας - θα περάσουν περίπου 15 ημέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας, με τις κάμερες τριών ουκρανικών τηλεοπτικών σταθμών να τις ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Οι δραστηριότητες των κοριτσιών προβάλλονται κάθε βράδυ στα τρία κανάλια, αποτελώντας ουσιαστικά μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για το νησί, στην ουκρανική αγορά, που μάλιστα θεωρείται ως μία από τις πλέον ανερχόμενες για την τουριστική Κρήτη.

Οι 24 Oυκρανές, και μαζί τους το τηλεοπτικό κοινό της Ουκρανίας, γνώρισαν τους Κρητικούς χορούς και την κρητική κουζίνα, φωτογραφήθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου και την Κνωσό, ενώ επισκέφθηκαν την κεντρική αγορά του Ηρακλείου, όπου έσπειραν τον "πανικό", με τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς να σπεύδουν να φωτογραφηθούν δίπλα στις αψεγάδιαστες, και εν δυνάμει εστεμμένες, Ουκρανές.

Η κάθοδος των μοντέλων


Η πρωτοβουλία αυτή, που αποτελεί μάλιστα διαφήμιση με μηδενικό κόστος για την Κρήτη, ανήκει στο διευθυντή του ελληνικού προξενείου στην Ουκρανία, Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο, μεθοδικά και οργανωμένα, δρομολογούσε την κάθοδο των 24 Ουκρανών καλλονών στην Κρήτη, στο πλαίσιο της φετινής τους προετοιμασίας.

Η προβολή της Κρήτης στα μάτια των Ουκρανών, ωστόσο, δεν τελειώνει αποχαιρετώντας τις 24 φιναλίστ των Καλλιστείων, καθώς κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς, μπαλέτα της Ουκρανίας θα χορέψουν ελληνικούς χορούς και Έλληνες καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στο διαγωνισμό, δίνοντας άρωμα και νότες Ελλάδας, σε μία από τις εκδηλώσεις που - μαζί με το διαγωνισμό της Eurovision - αποτελεί μέγα ψυχαγωγικό γεγονός για τους Ουκρανούς και συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.


Ηράκλειο από CDemo83


Με πληροφορίες από cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...