Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δείτε για πρώτη φορά την όμορφη σύντροφο του Μηδενιστή

Ο ‘Μηδενιστής’ ή Παναγιώτης Μπουγάς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ της ελληνικής hip hop μουσικής σκηνής. Έχει πολλά χρόνια σχέση, αλλά... ποτέ δεν τον έχουμε δει με την κοπέλα του. 
Η όμορφη μελαχρινή σύντροφός του έχει παρόμοιο στιλ με τον αγαπημένο της. Ντύνεται και αυτή με hip hop ρούχα και όπως φαίνεται ταιριάζουν πολύ. Ο έρωτάς τους μετράει πολλά χρόνια και αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια σχέση δυνατή που δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες.

Ο Μηδενιστής έκανε την δυναμική είσοδο του στο ελληνικό «hip hop» ως ηγετικό μέλος του συγκροτήματος των «Ζωντανών Νεκρών».Το 1997 κυκλοφόρησε η πρώτη δουλειά των «Ζωντανών Νεκρών» με τίτλο «ΖΝ Εντολές», με το οποίο έγιναν γνωστοί στην ελληνική hip hop σκηνή.

Μετά από μία περίοδο αποχής, ο «Μηδενιστής» επιστρέφει το 2002, αυτή τη φορά ως σόλο καλλιτέχνης παρουσιάζοντας την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον γενικό τίτλο «Μεγάλος Ήρωας», ένα άλμπουμ που εντυπωσίασε.

Το 2004 ο «Μηδενιστής» επιστρέφει με το νέο του δίσκο με τίτλο «Στίχοι Σαν Φωτιά». Με ένα νέο πιο ήπιο τόνο, με περισσότερη έμφαση στον κοινωνικό και ερωτικό στίχο ο «Μηδενιστής» τώρα περνάει σταδιακά το στίγμα του και στην mainstream σκηνή απόδειξη το γνωστό σε όλους ερωτικό του κομμάτι με τίτλο «Αφιερωμένο». Από τότε έως και σήμερα έχει κάνει πολλές επιτυχίες!

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τον συνέλαβε με την κοπέλα του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τους απαθανάτισε!



 Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...