Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Χώρισαν η Naomi Campbell και ο Ρώσος μεγιστάνας Vladimir Doronin!

Τέλος στην πενταετή σχέση τους φαίνεται πως έδωσαν η «γαζέλα» της πασαρέλας Naomi Campbell και ο δισεκατομμυριούχος Vladimir Doronin ! «Η Naomi και ο Vlad χώρισαν και ο δεύτερος εθεάθη να διασκεδάζει στη Νέα Υόρκη. 

Οι δυο τους είχαν μια περίπλοκη σχέση και μια τα έφτιαχναν, μια χώρισαν. Πολλές φορές, μάλιστα, η σχέση τους ήταν σαν επαγγελματικό ραντεβού. Περνούσαν πολύ χρόνο χωριστά εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους», εκμυστηρεύτηκε φίλος τους στη New York Post.

Το πρόγραμμα της 42χρονης καλλονής είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτήν την εποχή, αφού έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο νέο της project «The Face», που προβάλλεται μέσα από το αμερικανικό καλωδιακό κανάλι «Oxygen», με συμπαρουσιάστριες τις Karolina Kurkova και Coco Rocha, ενώ παράλληλα «τρέχει» και για τα γυρίσματα της βρετανικής version που είναι σε εξέλιξη!

Ωτόσο, παρά το χωρισμό τους, το supermodel αναμένεται να καλέσει τον 50χονο Vladimir, στο πάρτι των γενεθλίων της στις 22 Μαΐου στην Ίμπιζα, κίνηση που πιθανόν να αναθερμάνει τη σχέση τους. Μην ξεχνάμε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας στα 40α γενέθλιά της, της χάρισε ένα μπουκέτο με 40 λευκά τριαντάφυλλα περιγράφοντάς την ως μια «άγρια γυναίκα» και μεγάλο του έρωτα».

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί τελευταία φορά στο Μαϊάμι Μπιτς τον Μάρτιο. Ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για ένα διάλειμμα από τη σχέση τους ή οριστικός χωρισμός!


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...