Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η συγκινητική φωτογραφία της Emma Stone με την καρκινοπαθή μαμά της

Η 23χρονη ηθοποιός και πρόσφατη πρωταγωνίστρια του "Spiderman" Emma Stone, ποζάρει με την μητέρα της Krista σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική φωτογραφία... που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στο θέμα του καρκίνου του μαστού.

Πριν από τέσσερα χρόνια η διάσημη star έβλεπε την 48χρονη μητέρα της να αγωνίζεται στη μάχη κατά του καρκίνου κάνοντας χημειοθεραπεία που διήρκεσε 25 εβδομάδες. Αυτό 'ήταν το μοναδικό και το πιο ισχυρό κίνητρο, ώστε μητέρα και κόρη να πουν το ναι στην νέα διαφημιστική καμπάνια της Revlon που έχει σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα ότι η έγκυρη διάγνωση είναι ο καλύτερος τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου του στήθος.

Στο συγκινητικό ασπρόμαυρο πορτρέτο –το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στα γυναικεία περιοδικά- η μητέρα της Emma αγκαλιάζει τρυφερά την διάσημη κόρη της.«Η μητέρα μου έχει ακόμη εγχειρήσει να κάνει, έτσι κάνοντας αυτή τη φωτογράφηση ήταν σαν λέμε, είμαστε εδώ, σαν μητέρα και κόρη» δήλωσε η Emma και συνεχίζει: «Ήταν εξαιρετικά συναισθηματικό και νομίζω όλοι στη φωτογράφηση το γνώριζαν και μας υποστήριξαν πολύ»
Τελικά αυτό το κορίτσι μας αρέσει κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...