Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στη Ρόδο


Στον αγαπημένο της προορισμό τη Ρόδο βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι η Χριστίνα Αλεξανιάν. Εκεί δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλλισσόβα και του μαέστρου Νίκου Λαβράνου για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Άγγελο Μπούρα τον φετινό χειμώνα στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» στην παράσταση «Ο Αλέκος βγήκε από τον παράδεισο». Η παράσταση αφορά στη ζωή και στα τραγούδια του Αλέκου Σακελλάριου, με αφορμή, τα 100 χρόνια από τη γέννηση του. Ο ρόλος για την ηθοποιό ήταν έκπληξη, αφού για πρώτη φορά οι θαυμαστές της θα την απολαύσουν και στο τραγούδι.

Έτσι η γλυκιά Χριστίνα ξέχασε τις βόλτες στα σοκάκια της Μεσαιωνικής πόλης και το έριξε αμέσως στο διάβασμα. Μοναδικά της διαλλείματα οι στιγμές για να απολαύσει τις βουτιές στη πισίνα του ξενοδοχείου Rodos Park Suites & Spa αλλά και το υπέροχο φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μαζί με την αγαπημένη της φίλη και δημοσιογράφο Ρούλα Σουλούνια αλλά και τον γνωστό DJ Argi. 

Δεν παρέλειψε να περάσει από το Wellness Spa του ξενοδοχείου και να αφεθεί στα χέρια των έμπειρων αισθητικών, προσφέροντας της αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Η μόνη της έξοδος από το ξενοδοχείο ήταν για να απολαύσει το αγαπημένο της παγωτό γιαούρτι στο trendy frozen yogurt στο κέντρο της Ρόδου που τους έχει ξετρελάνει όλους με την ποικιλία toppings και την ξεχωριστή γεύση.

Μετά τις ημέρες χαλάρωσης στο Rodos Park Suites & Spa η Χριστίνα Αλεξανιάν επέστρεψε στην Αθήνα αφού σύντομα θα ξεκινήσει τις πρόβες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...