Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η γυναίκα που βάζει στεφάνι στον NiVo

Θα το πάρει το κορίτσι ο ΝίVo με παπά και με κουμπάρο. Ο δημοφιλής ράπερ πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως θα παντρευτεί την αγαπημένη του Ολγα Καρπαθάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την περίοδο ψάχνουν την ακριβή ημερομηνία αλλά και την εκκλησία, αφού σκέφτονται να κάνουν το μυστήριο στα βόρεια προάστια. Το ζευγάρι πάντως εδώ και αρκετούς μήνες μένει μαζί σε πολυτελή μεζονέτα στην Αγία Παρασκευή. Ο γάμος αναμένεται να γίνει τον Μάιο και κουμπάροι θα είναι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Το (πρώην) μοντέλο που έχει σπουδάσει νηπιαγωγός έκλεψε την καρδιά του Νίκου Βουρλιώτη από την πρώτη στιγμή. Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε για μια Ολγα που έχει κατακτήσει τον NiVο, αλλά δεδομένου ότι έχουν κυκλοφορήσει μετρημένες στα δάχτυλα κοινές λήψεις τους και δη παπαρατσικές, ουδείς γνώριζε παρά ελάχιστα πράγματα για εκείνη. Και αυτοί που ήξεραν περισσότερα απλώς δεν μιλούσαν. Η Ολγα είναι είκοσι τριών χρόνων. Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, είναι πολύ καλή νοικοκυρά, αφού μαγειρεύει καθημερινά για τον αγαπημένο της και τον φροντίζει.

Δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, είναι πάγια τακτική της. Το ίδιο, ως γνωστόν, ισχύει και για τον δημοφιλή ράπερ. Η όμορφη Κρητικοπούλα από μικρή ενδιαφερόταν για την ομορφιά, έβαζε τα κραγιόν της μαμάς της, ανέβαινε σε σκαμπό και κοιταζόταν στον καθρέφτη. Αναπόφευκτα, με τέτοιο παρουσιαστικό ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με το μόντελινγκ (μάλιστα, έχει έναν αδελφό, τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο, που σημαίνει ότι η ομορφιά είναι οικογενειακό χαρακτηριστικό τους!).

Και μπορεί η Ολγα να έχει κάνει φωτογραφήσεις που εκτοξεύουν την τεστοστερόνη, ωστόσο ποτέ δεν έχει δώσει λαβές για σχόλια. Αποφεύγει τα κοσμικά καλέσματα, όπως άλλωστε και ο NiVο. Λόγω της ομοιότητάς της με την Ιωάννα Λίλλη, οι fashionistas την αποκαλούσαν «η νέα Λίλλη». Τώρα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον απέχει από τα φώτα αλλά… λιώνει για τον Νίκο Βουρλιώτη.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ  espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...