Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αλ Μπάνο εγκωμιάζει Πλούταρχο στην ιταλική TV


Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον Γιάννη Πλούταρχο ο Αλ Μπάνο. Οι δυο τους εμφανίστηκαν σε live εκπομπή της RAI UNO και ο σπουδαίος Αλ Μπάνο εξύμνησε τον Πλούταρχο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρόβες, τον θεωρώ κορυφαίο καλλιτέχνη» δήλωσε, δείχνοντας την εύνοιά του στον Ελληνα τραγουδιστή. Χθες επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Πλούταρχος με τον συνεργάτη του και άνθρωπο του Αλ Μπάνο, τον Ακη Ευαγγέλου, και οι φίλοι του είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Προχθές το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο περίφημο καζίνο του Σαν Ρέμο, ο Αλ Μπάνο ανακοίνωσε στους Ιταλούς και ξένους δημοσιογράφους τη δισκογραφική του συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο που πούλησε πάνω από 180.000 αντίτυπα στην Ελλάδα, γεγονός που χειροκρότησε το ακροατήριο για το ρεκόρ που σημειώθηκε.

Οι φωνές του Αλ Μπάνο και του Γιάννη Πλούταρχου έδεσαν αρμονικά στα ντουέτα. Η πιο «ροκ» ίσως έντονη χροιά του μεγάλου Ιταλού τραγουδιστή και η πιο «αγαπησιάρικη» του Πλούταρχου πέτυχαν μια εκπληκτική συνεργασία. Πάει ο ένας την αύρα του άλλου.
Χθες το μεσημέρι οι δυο καλλιτέχνες τραγούδησαν α καπέλα με την συνοδεία στο πιάνο του συνθέτη Θάνου Γεωργουλά και αποθεώθηκαν.

Η δυνατή και απίστευτη φωνή του Αλ Μπάνο και η δοκιμασμένη φωνή του Πλούταρχου που τραγούδησε ιταλικά λες και είναι η μητρική του γλώσσα εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους και το χειροκρότημα ήταν παρατεταμένο...

Ο Μάκης Πουνέντης καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου στα Ιταλική χαιρέτισε την συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με την Ηeaven και δήλωσε ευτυχισμένος για αυτό το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος εκμυστηρεύτηκε τις μύχιες σκέψεις του:

«Χρόνια τώρα σκεφτόμουν πώς να βγάλω την ελληνική μουσική έξω από τα σύνορα. Είναι τόσο μεγάλη η τιμή που μου κάνει ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ιταλίας, όπως θα έλεγα ο Καζαντζίδης. Τραγουδάω με τη μεγαλύτερη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού , ούτε να το ονειρευτώ δεν μπορούσα. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μην σταματήσει εδώ».

«Πρόκειται για ένα μικρό Αλ Μπάνο!!!».

Αυτό τον χαρακτηρισμό απέδωσε ο Αλ Μπάνο στον Πλούταρχο και συμπλήρωσε:
«Ο Άκης Ευαγγέλου υπήρξε ο ηθικός αυτουργός για αυτή τη συνεργασία . Πρόκειται για μία μεγάλη συνεργασία, Στην αρχή ήθελα να τιτλοφορήσουμε το cd «Una faccia una razza" επειδή αφορά δύο πρόσωπα , μία φυλή. Δύο φωνές , μία ψυχή είναι το καλύτερο. Και πάνω από όλα μια μεγάλη μουσική ένωση με μεσογειακή έκφραση. Αυτή η συνεργασία θα είναι όπως το ταξίδι του Οδυσσέα γεμάτο όμως, από όμορφα πράγματα και όμορφες μουσικές που θα ανακαλύπτουμε συνέχεια και όχι μόνο».

Ο ποιητής Κριστάνο Μιελνόνο που έχει γράψει στίχους είπε, ότι χάρη σε αυτή τη συνεργασία συνάντησε υπέροχους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Νοιώθω τυχερός» εξομολογήθηκε ο Θάνος Γεωργουλάς.

«Ένα όνειρο που το ζήσαμε κι έχει πολύ συνέχεια ακόμα» παραδέχτηκε ο άνθρωπος του Αλ Μπάνο , ο μάνατζερ Άκης Ευαγγέλου.

Συμμετέχει και ο δημοσιογράφος και στιχουργός Μιχάλης Αβατάγγελος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...