Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τα τραγούδια για την Eurovision VIDEOS

Στην ειδική εκπομπή, που μεταδόθηκε την Τρίτη το βράδυ από τη ΝΕΤ και διαδικτυακά από το eurovision.ert.gr παρουσιάστηκαν τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό.

Την εκπομπή παρουσίασε η Λένα Αρώνη.

Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%).

Το τραγούδι θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της διοργάνωσης, στις 10 Μαΐου στο Dusseldorf. Στις 12 Μαΐου θα γίνει ο Δεύτερος Ημιτελικός και στις 14 Μαΐου ο Τελικός.
Με το dance κομμάτι «I Don’t Wanna Dance» διεκδικεί την ψήφο μας για την Eurovision η Νίκη Πόντε!



1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠ'ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΤΟΝΙΑ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΛΕΤΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΚΥΡΟ Κ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ...ΠΑΤΟ!ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΙΝ ΝΙΚΙ 5ΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...