Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τι δήλωσε η Lady Gaga για την Madonna;

Η Lady Gaga, μια μέρα μετά τα Grammy Awards, βρέθηκε στην εκπομπή του Jay Leno. Για την ακρίβεια, φόρεσε τα εσώρουχά της και μια ρόμπα σε μαύρο χρώμα για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην τηλεόραση...

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πως γιόρτασε το ότι κέρδισε 3 Grammy, είπε πως δεν θυμάται αλλά πρέπει να πέρασε πολύ ωραία. Το έριξε πολύ έξω η Lady Gaga και με το δίκιο της!

Στο σχολιασμό για τις στιλιστικές της επιλογές τη βραδιά των Grammy Awards, η Lady Gaga είπε:

“Τα ρούχα που φόραγαν όλοι πάνω στη σκηνή στο τραγούδι “Born this way”, τα έφτιαξα μόνη μου 2 μέρες πριν! Δεν μου άρεσε τίποτα από αυτά που είχαμε επιλέξει γιατί ξεχώριζαν οι μουσικοί και οι χορευτές. Ενώ, εγώ θέλω να είμαστε όλοι σαν ένα γιατί δεν θα γινόταν μια τέτοια εμφάνιση χωρίς αυτούς!”.

Όσο για αυτούς που σύγκριναν το “Born this way” με το τραγούδι της Madonna “Express Yourself“, δήλωσε:

“Δεν υπάρχει κανένας fan που να λατρεύει και να αγαπάει την Madonna περισσότερο από μένα. Είμαι η μεγαλύτερη fan, προσωπικά και επαγγελματικά. Τα καλά νέα είναι ότι πήρα ένα email από την ίδια και τους ανθρώπους της που μου έστελναν την αγάπη τους και την υποστήριξη τους για το νέο μου τραγούδι.”. Πήρε τις ευχές της βασίλισσας της Pop!

Ενώ, σε άλλη της συνέντευξη στην εκπομπή “6Ο minutes” η Lady Gaga εξήγησε πως εμπνέεται.

“Καπνίζω πολύ χόρτο όταν γράφω μουσική. Δεν θα προσποιηθώ ότι είμαι νηφάλιος άνθρωπος για την εκπομπή γιατί δεν είμαι! Πίνω πολύ whiskey και καπνίζω χόρτο όταν γράφω. Δεν θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά να παίρνουν ναρκωτικά. Αυτό που κάνουν λάθος οι καλλιτέχνες είναι ότι λένε ψέματα. Και εγώ δεν είμαι ψεύτρα.”

Μετά από αυτές τις συνεντεύξεις της Lady Gaga, σίγουρα μας έχει γίνει πολύ συμπαθής γιατί δεν φοβάται ποτέ να πει την αλήθεια και τα πιστεύω της στα media!
http://www.glitter.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...