Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η Άννα Βίσση και το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ Λαντάνι

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στο τέταρτο επεισόδιο ακολουθούμε την Άννα Βίσση στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, τη διετία 2007-2009, μια περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις καθώς οι επαγγελματικές αλλά και οι πιο στενές προσωπικές της σχέσεις δοκιμάστηκαν.

Η Άννα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη η οποία οδήγησε σε κατάσχεση προσωπικών της περιουσιακών στοιχείων, για τη ρήξη που το γεγονός αυτό προκάλεσε στη σχέση με την αδερφή της και διαχειρίστρια της εταιρείας τους, Νίκη Βίσση, αλλά και για την επαγγελματική απομάκρυνση από τον Νίκο Καρβέλα που την ώθησε να φύγει για την Αμερική.

Στο Λος Άντζελες, η Άννα γνωρίζει τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Γκρεγκ Λαντάνι. Μαζί δημιουργούν τον δίσκο «Απαγορευμένο» και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια στενή φιλική σχέση. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ στα παρασκήνια μιας συναυλίας της Άννας, θα αποτελέσει ένα δυνατό χτύπημα για την ίδια.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...