Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η κρίση τους φέρνει..."Πίσω στο σπίτι"

Δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και ταυτόχρονα πολύ αγαπητοί στο κοινό, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα κωμική σειρά του Mega, «Πίσω στο σπίτι», σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.
Σύμφωνα με την ιστορία που έχει γράψει η Ρένα Ρίγγα η ζωή της Κατερίνας (Μ. Καβογιάννη) και του Ηλία (Θ. Αθερίδης) θα αναστατωθεί όταν τα τρία τους παιδιά –Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Τσαλταμπάσης και Νίκη Αναστασίου- μαζί με τις οικογένειές τους, επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ποιοι είναι οι ήρωες της νέας σειράς; Η μητέρα της οικογένειας, Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) έχει όνειρο τα ταξίδια. Διαθέτει άλμπουμ με φωτογραφίες από πρωτεύουσες και χαρακτηριστικές τοποθεσίες εξωτικών προορισμών. Κρυφό παρελθόν της το γκρουπάκι που τραγουδούσε στο σχολείο.
Ο σύζυγός της Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) νομίζει ότι είναι ένας ήρωας που έχει σώσει πολύ κόσμο από τις πυρκαγιές αλλά στην πραγματικότητα έχει κατεβάσει περισσότερες γάτες από δέντρα και απεγκλωβίσει γέρους από ασανσέρ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...