Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χατζηγιάννης: Έγινε μαϊντανός και τώρα του φταίνε τα μέσα!

Είναι κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή και απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτό;

«Έχω ακούσει πολλές θεωρίες για την αντιμετώπιση της ζωής των καλλιτεχνών από την τηλεόραση και τα περιοδικά: ''Οι συνέπειες της δημοσιότητας', ''ο κόσμος θέλει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα', ''όταν δεν σας ήξερε κανένας και εμείς λέγαμε και γράφαμε για σας ήταν καλά;'' και πολλά άλλα τέτοια. Εντάξει, κατανοώ το πρόβλημα των ''εθνικών κουτσομπόληδων', που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και την ανάγκη τους να βρουν θέματα και πρόσωπα για κατανάλωση, αλλά πάντα υπάρχει κι ένα όριο στην παραβίαση της προσωπικής ζωής του καθενός. ''Πουλάει ο Χατζηγιάννης'', θα σου πουν, χρειαζόμαστε λίγο κίτρινο με ροζ σ’ αυτή τη μαύρη εποχή»
Όταν τον ρώτησαν κατά πόσο ωφελεί έναν καλλιτέχνη να παραμένει αποκομμένη η προσωπική του ζωή από την επαγγελματική εκείνος απάντησε σε κυπριακό περιοδικό:
«Ποτέ δεν με προβλημάτισε αυτό. Δεν ζω για τους άλλους, αλλά ειδικά στην προσωπική μου ζωή, ζω για μένα. Δεν σε κάνει καλύτερο καλλιτέχνη ένα όνομα μ' ένα επίθετο κι ένα πρόσωπο, καλύτερο σε κάνει μια ψυχή, ένα μυαλό αυτού που διαλέγεις να μοιράζεσαι τη ζωή κι αυτό δεν το βλέπουν οι άλλοι, γιατί δεν μπορούν».
http://typografikos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Να μαλλον για τετοιους μαλακες σαν κι εσας αναφεροταν...σιγα ρε μαγκες λες και του φτιαξατε καριερα....paparazzi η χειροτερη δουλεια ever \ ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...