Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

MODEL OF THE WORLD την Τετάρτη 30 Μαρτίου

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα γίνει ο ελληνικός τελικός διαγωνισμός του MODEL OF THE WORLD, καθώς και η επίσημη παρουσίαση των νικητριών που θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Πρόκειται για τις νικήτριες που κατέκτησαν τους τίτλους «Model of The Universe», «Miss Tourism World», «Miss BIKINI» και «Miss Tourism Europe» και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους μεγάλους αυτούς διαγωνισμούς.

O διαγωνισμός θα γίνει στο NARKISSOS HALL στο Μαρούσι ( ΑΓ. Κωνσταντίνου 52 και Κηφισίας τηλ. 210 21 38 366) και θα τον παρυσιάσει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΛΗ και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των media.

Στην εκδήλωση θα κληθούν να παραβρεθούν επώνυμοι αθηναίοι και καλλιτέχνες για να επιλέξουν τις νικήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό.

O φετινός διαγωνισμός είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις για την ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan «ΚΑΙ H ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ»

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 210 82 23 055 - 69. 57.500.756 (Cosmote) 6977 16 57 35 (Whats Up).

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, Ιατρικό Κέντρο Εφαρμογών Laser και αισθητικής, Πλαστικής χειρουργικής που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. Το Laser Touch, με το άγγιγμα της ομορφιάς, βρίσκεται στην οδό Βεντήρη 7, δίπλα στο ΧΙΛΤΟΝ.

Χορηγός και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ που έχει φέρει στην Ελλάδα την καλύτερη δίαιτα της Αμερικής και όχι μόνο. Με την ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ έχουν αδυνατίσει εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...