Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλη κόντρα Γκολεμά-Μελέτη με ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων...

Για όλους είχε κάτι να πει και αυτή τη φορά η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της, "Μέχρι κεραίας", στην RealNews.

Από το δελτίο της Έλλης Στάη που δεν το βλέπει να τραβάει, μέχρι στη σάτιρα που κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα στο Γιάννη Λάτσιο και τη Μαρία Μπεκατώρου για την παρουσίαση του "Master Chef Junior".

Από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε φυσικά και η Ελεονώρα Μελέτη. Θέλοντας να απαντήσει στις δηλώσεις τις παρουσιάστριας για προηγούμενη κριτική της, είπε αυτή τη φορά: «Τώρα να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Ότι όταν εγώ δούλευα με το Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις...»

Ποιός είδε την Ελεονώρα Μελέτη και δεν την φοβήθηκε. Η όμορφη παρουσιάστρια μόλις διάβασε το άρθρο της Ντέπυς Γκολεμά στη στήλη της - Μέχρι Κεραίας - στη Real News, φούντωσε... Η απάντηση της παρουσιάστριας του STAR άμεση μέσω Twitter, καθώς η Ελεονώρα είναι γνωστή φαν της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δικτύωσης.

Συγκεκριμένα γράφει στο twitter: «Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κοψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ουτε καν τις άρχισα! Γιατι για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρία Γκολεμά!!!!»

Όταν οι φίλοι της στο twitter ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει, εκτός του πρόσφατου περιστατικού, εκείνη απαντά πως θα δώσει κανονικά περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από το portal της.
http://www.markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...