Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αναβάλλεται το « Ελλάδα έχει ταλέντο»

Όσοι περίμεναν το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», τώρα κοντά, ας κάνουν ένα βήμα πίσω. Η φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 αναβάλλεται και απ’ ό,τι όλα δείχνουν, ο τηλεθεατής θα έχει
νέα της, από Οκτώβριο και μετά.

Παρά το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαζί με το “Dancing with the Stars” ήταν από τα προγράμματα που έβγαλαν «ασπροπρόσωπους»  τους επικεφαλής του ψυχαγωγικού τομέα στο Μαρούσι, τελικώς αποφασίστηκε… σύνεση και υπομονή.

Από τη μία η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης που έχει επηρεάσει όλα τα ιδιωτικά κανάλια, από την άλλη οι καθόλου ελπιδοφόρες προβλέψεις (από διαφημιστικής άποψης πάντα και για το σύνολο της ιδιωτικής τηλεόρασης) για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, οδήγησαν στην απόφαση το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» να μην προχωρήσει για φέτος τουλάχιστον.

Άλλωστε, σύμφωνα με άριστες πληροφορίες του golema.gr, εδώ και καιρό υπήρχαν φωνές στο κανάλι που έλεγαν ότι με φουλ ανανεωμένο πρόγραμμα για το β’ μισό της σεζόν, με τουλάχιστον τρεις ξένες σειρές και νέα concepts real life, ε, θα ήταν υπερβολή να βγει και το «Ταλέντο». Και με τους συντελεστές του ριάλιτι ταλέντων, τι γίνεται; Και ειδικά με το θέμα «Μανωλίδου»; Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συζητηθεί – και αποφασιστεί στο κανάλι – δεν υπάρχει περιθώριο… παρεξήγησης με την παρουσιάστρια. Μπορεί να μη βρεθεί σε ρόλο κριτή, δεν θα μείνει όμως χωρίς εκπομπή. Υπάρχει πλάνο – και project – για την Ευγενία, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Μάλιστα γίνεται λόγος για... ευχάριστη έκπληξη και ευχάριστο πρόγραμμα που θα αρέσει στην Ευγενία και δεν θα δημιουργήσει θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Και μπορεί από το κανάλι να μην επιβεβαιώνουν την «αναβολή» της εκπομπής, ωστόσο εμφανίζονται απολύτως ικανοποιημένοι από το ότι θα βγουν άμεσα στον «αέρα» τουλάχιστον τρία real life προγράμματα («Μην το πεις στη Νύφη», “Real HouseWives”, «Πλάκά Κάνεις»), το “Dancing With the Stars”, δύο ελληνικές σειρές («Χωρίς Όρια» και “Steps”). Από αυτή την άποψη, στο Μαρούσι θεωρούν ότι το ήμισυ του στοιχήματος για το β’ μισό της σεζόν έχει κερδηθεί και ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στην κατάταξη με τις τηλεθεάσεις το επόμενο διάστημα.

golema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...