Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά τις διακοπές (Video)

Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Το μεσημέρι του Σαββάτου (11/09), η παρουσιάστρια βρέθηκε στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Γλυφάδα, όπου η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ελένη Γελαλή, βάφτισε το γιο της.

Πιο ήρεμη, πιο χαμογελαστή και πιο κεφάτη από ποτέ, η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» εμφανίστηκε με ένα απλό λευκό φόρεμα, ελαφρύ μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, τα οποία έχει «ανοίξει» κατά ένα τόνο. Οσοι την γνωρίζουν καλά, πρόσεξαν ότι για μία ακόμη φορά, η παρουσιάστρια φορούσε το χαρακτηριστικό πορτοκαλί ρολόϊ, το οποίο αγόρασε πριν από έξι μήνες από το Dubai: Ένα αθλητικό ρολόϊ, που η Ελένη δεν βγάζει πλέον ούτε στις βραδινές ή επίσημες εξόδους της. Oσο για τα γυαλιά ηλίου που είχε στα μαλλιά, είναι ακριβώς τα ίδια που φορούσε πριν από λίγες ημέρες, όταν διάλεγε... μπαχαρικά.

Είναι φανερό ότι η Ελένη έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω της την εικόνα των κλασικών εμφανίσεων, με τα «βαριά» φορέματα και τις ψηλοτάκουνες γόβες και επιλέγει πολύ πιο ανάλαφρα ρούχα, ακόμη και εάν δεν πρόκειται για καθαρά πρωινή έξοδο. Το χαμόγελο δεν φεύγει λεπτό από τα χείλη της. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα θέματα και τα πρόσωπα της εκπομπής για την φετινή χρονιά, η Ελένη απάντησε με ένα «συγγνώμη δεν μπορώ, μην το πάρετε προσωπικά», κάτι που εξέπληξε τους δημοσιογράφους, καθώς η παρουσιάστρια σπάνια απέφευγε να απαντήσει σε κάποια ερώτηση, αλλά και με τέτοιο χαμόγελο ταυτόχρονα. Δεν είχε, δε, κανένα από τα παιδιά της, αλλά ούτε και την μητέρα της μαζί.

Η εικόνα της, λένε όσοι την είδαν, ήταν αυτό που χαρακτηρίζεται ως χαλαρή. Και αυτό που έδειξε είναι ότι είναι χαλαρή, κατ’αρχήν επαγγελματικά. Οι προετοιμασίες της εκπομπής της ολοκληρώνονται σιγά σιγά, το στούντιο μεγάλωσε αρκετά (αφού ο Καφές πήρε και το στούντιο του Μες στην Καλή Χαρά), ενώ στο πάνελ εντάχθηκαν νέοι συνεργάτες, η Χριστίνα Πολίτη και η Ελενα Αρσένη.

Σε ό, τι αφορά δε τα προσωπικά της, η Ελένη δείχνει να έχει περάσει όχι απλώς ένα όμορφο καλοκαίρι, αλλά τις ωραιότερες διακοπές της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...