Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δεύτερη ευκαιρία δίνουν Αρναούτογλου-Μπουλέ

Είναι τελικά μαζί ή όχι; Μόνον οι δυο τους γνωρίζουν. Αυτό που είναι και οι υπόλοιποι σε θέση να ξέρουν μέχρι στιγμής είναι ότι μία τυχαία συνάντηση στις 17 Αυγούστου στο beach bar Κόχη στο Μαρμαρά Χαλκιδικής ήταν η αιτία που αναθερμάνθηκε – για μία ακόμη φορά - η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ.
Αν και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η Νάντια δεν έκανε καμία κίνηση, ο Γρηγόρης άρχισε να διεκδικεί απ’ ό,τι φαίνεται και πάλι την παρουσιάστρια. Όπως αναφέρει το περιοδικό people, οι πρωινές καλημέρες, σταλμένες με smsάρχισαν να πυκνώνουν και ο αριθμός των εισερχομένων μηνυμάτων στο κινητό της Νάντιας από εκείνον αυξήθηκε αισθητά.
Μέχρι που η δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους δόθηκε εμπράκτως. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης και η Νάντια πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση από την ημέρα που είχε γίνει γνωστό ότι δεν είναι πλέον μαζί, αυτή τη φορά στο εστιατόριο Cas στο Κεφαλάρι, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Λάτσιο. Οι δυο τους κάθισαν δίπλα δίπλα αγνοώντας τα βλέμματα των υπολοίπων και όλα έδειχναν ότι τα πράγματα μοιάζουν να είναι σχεδόν όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.
Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα η Νάντια έφυγε μόνη της για το σπίτι της, ενώ ο Γρηγόρης παρέμεινε με τους υπολοίπους.«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νάντια τρέφει αισθήματα για τον Γρηγόρη, αλλά έχει πάρει και μαθήματα από το παρελθόν», λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος. Το εάν η επανασύνδεση θα έχει αίσιο τέλος βέβαια, δεν είναι κανείς σε θέση να το γνωρίζει, εκτός εκείνον και εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...