Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

H Jennifer Aniston ...δεν είναι αντροχωρίστρα!


Φαίνεται πως η Jennifer Aniston δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τη σύγκρισή που άρχισαν να κάνουν τα ΜΜΕ με εκείνη και την Angelina Jolie, με αποτέλεσμα να βάλει στον πάγο τον δεσμό της με τον φρεσκοχωρισμένο συνάδελφό της, Chris Gartin.

Τι κι αν μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, η Jennifer έγινε ξαφνικά το καημένο και απατημένο κορίτσι του Hollywood…ο πρόσφατος δεσμός της με τον πρωταγωνιστή του "True Blood", τον 42χρονο Chris Gartin, φαίνεται πως απείλησε την ταμπέλα του «καλού κοριτσιού», αφού τα σχόλια που αναφέρονταν στην Aniston ως την "Νέα Jolie" που αρέσκεται στο να χαλάει ξένα σπίτια όλο και αυξάνονταν.

Μάλιστα, πηγή ανέφερε στο περιοδικό "Νow" πως η Jennifer μίλησε ανοιχτά για το θέμα αυτό και αποκάλυψε: "Ο Κρις είναι χωρισμένος αλλά μόλις εδώ και ένα μήνα και η Jennifer ήταν πολύ καλή φίλη με τη γυναίκα του αρκετά χρόνια τώρα. Η ίδια είπε δημοσίως ότι δεν της αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα σχόλια που γίνονται για εκείνη. Ούτε θέλει να κλέψει τον άντρα κάποιας άλλης και δεν ξεχνά να θυμίζει τι πέρασε η ίδια με την Jolie που έκλεψε τον άντρα της ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι. Το τελευταίο που θα ήθελε αυτή τη στιγμή η Jennifer είναι να χάσει την συμπάθεια του κόσμου και να την πουν αντροχωρίστρα. Η Jennifer δεν πίστευε πως θα την εντοπίσουν με τον Chris ούτε μία στο εκατομμύριο. Ήθελε όλα να είναι μυστικά μεταξύ τους και είναι σίγουρο πως δεν έκανε τίποτα με τον Chris μέχρι να χωρίσει και να οριστικοποιήσει το διαζύγιό του".

Όσο για τον Chris, σύμφωνα επίσης με πηγές είναι απογοητευμένος με την τροπή που πήρε η σχέση του με την Aniston μιας και θεώρησε άδικη μια τέτοια εξέλιξη. Για να δούμε αν η Jennifer θα το ξανασκεφτεί!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...