Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Τι τους ενώνει;

Πρώτο θέμα ήταν την χρονιά που μας πέρασε η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον γοητευτικό επιχειρηματία της Άνδρου.

«Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Πώς γνωρίστηκαν; Είναι τελικά ζευγάρι;» και άλλα παρόμοια ερωτήματα απασχόλησαν τον χώρο των media και το τηλεοπτικό κοινό.

Τι κοινό έχουν τελικά αυτοί οι δύο και «έδεσαν» τόσο πολύ;

Η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο, κατά κόσμο Μάκη, πέρυσι το καλοκαίρι στην Άνδρο, όπως σας έχουμε ξαναπεί. Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος της, η 41χρονη παρουσιάστρια«φάνηκε περνώντας ο καιρός ότι εντυπωσιάστηκε από το χαρακτήρα, τις απόψεις και ιδιαίτερα τον τρόπο ζωής του Μάκη».

«Όταν πρωτοπήγε στην πρωτότυπη ξενοδοχειακή μονάδα που είχε δημιουργήσει  εκείνος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της» εξηγεί φίλη της παρουσιάστριας στο People, ενώ αυτό που εκτίμησε ιδιαίτερα, είναι «ότι θέλει να κερδίζει χρήματα με δική του προσπάθεια χωρίς να επαναπαύεται στην πατρική του περιουσία».

Γιατί, για να μην ξεχνιόμαστε, ο Ματέο δεν είναι και κανένας «τυχαίος». Προέρχεται από παλιά εύπορη οικογένεια και για την ακρίβεια είναι εγγονός του βιομήχανου και συνιδρυτή εταιρίας ζυμαρικών.

Αnyway, σύμφωνα με την φίλη της Ελένης, η αγάπη τους για την φύση ήταν αυτό που τους έφερε πιο κοντά και πλέον κάνει τους φίλους της να πιστεύουν πώς ο Ματέο «έφερε μια άλλη πνοή στην καθημερινότητα της. Για αυτό και όλοι λένε ότι αυτός ο άντρας μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον της αμείωτο».

Πάντως, όλα βαίνουν προς την επισημοποίηση  της σχέσης τους, αφού μετά τις κοινές τους εμφανίσεις, φίλοι της μιλάνε για πρώτη φορά «ανοιχτά» για το ειδύλλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...