Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

"Κουνελάκι" με 1.000.000 Ευρώ



Πόσο κοστίζει μια γυμνή φωτογράφηση; Αν πρόκειται για τη Σάρα Καρμπονέρο, υπολογίζεται στο ένα εκατ. ευρώ. Αυτό φημολογείται ότι είναι το ποσό που έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεγάλο ανδρικό περιοδικό προκειμένου να... βγάλει από τα ρούχα της την αγαπημένη του Ικερ Κασίγιας.

Το «Playboy» θέλει να κάνει την όμορφη δημοσιογράφο εξώφυλλο σε τέσσερις χώρες της Λατινικής Αμερικής (Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή και Βενεζουέλα) καθώς και σε εκείνο της Ισπανίας. Ετσι δεν διστάζει να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να πετύχει τον στόχο του. Η Καρμπονέρο δεν έχει απαντήσει, όμως δύσκολα θα πει το «ναι» στην πρόταση να γίνει «κουνελάκι» - ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Κασίγιας έχει επισημοποιήσει τη σχέση τους και δεν θεωρείται πλέον «ελεύθερη». Η 26χρονη στο παρελθόν έχει ψηφιστεί από άλλο ανδρικό περιοδικό ως «η πιο σέξι ρεπόρτερ», για το 2009, ενώ έχει γίνει εξώφυλλο σε δύο περιοδικά μόδας. Ποτέ όμως δεν έχει δεχτεί προσφορά για γυμνή φωτογράφηση. Θα έχει αρκετό χρόνο να την εξετάσει αφού οι διακοπές που έκανε μαζί με τον Κασίγιας μόλις τελείωσαν και ο τερματοφύλακας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας έδωσε το «παρών» στις προπονήσεις της Ρεάλ στις ΗΠΑ, δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Για την ξεκούρασή τους μάλιστα, επέλεξαν το Σαν Φρανσίσκο ώστε ο γκολκίπερ της «βασίλισσας» να μην ταλαιπωρηθεί με έξτρα ταξίδια. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στην αμερικανική πόλη όμως το ζευγάρι δεν έκρυψε τον έρωτά του και... μεταξύ των φιλιών και των αγκαλιών -σχεδόν σε κάθε γωνιά του δρόμου- έκανε τα ψώνια του και έδειχνε να περνάει καλά. Ο Κασίγιας και η Καρμπονέρο έχουν γίνει το δημοφιλέστερο ζεύγος της Ισπανίας - συγκρίνεται με εκείνο των Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, για συντομία στον ισπανικό Τύπο αναφέρονται ως «Καρμπονίγιας» ή «Κασίγιερ». Η 26χρονη εξάλλου έχει κερδίσει τόσους πόντους, που από μια άσημη ρεπόρτερ πριν από τρία χρόνια, έχει γίνει υποδιευθύντρια στο αθλητικό τμήμα του καναλιού όπου εργάζεται.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...