Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Το λίφτινγκ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το φυσιοθεραπευτή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνάντησε ο ρεπόρτερ του Star στην Πάρο και έβγαλε… «λαβράκι»! Ο φυσιοθεραπευτής του μίλησε για τις αισθητικές παρεμβάσεις και τη νέα οδοντοστοιχία του ιταλού πρωθυπουργού.

Με τα μαγικά χέριατου φυσιοθεραπευτή του που ακούει στο όνομα Αρμάντο, ο Καβαλιέρε προσπαθεί να ξεχάσει τα βάσανα σε μια περίοδο που η δημοτικότητα του έχει πάρει τον κατήφορο.

Ο Αρμάντο μιλά για τον Σίλβιο με τα καλύτερα λόγια: « Είναι σπουδαίος, ωραίος, μια χαρισματική προσωπικότητα». Κι αυτή η προσωπικότητα με τα ροζ σκάνδαλα και την άστατη ζωή καμαρώνει για το νέο του πρόσωπο και την νέα του οδοντοστοιχία, σύμφωνα πάντα με τον φυσιοθεραπευτή του.

Εκτός όμως από το χαμόγελο ο Αρμάντο αποκαλύπτει πως ο Μπερλουσκόνι έκανε και ένα μίνι-λίφτινγκ στο προσωπάκι! Για αυτό παρά τα 73 του χρόνια και το ατύχημα που είχε όταν ένας άντρας του επιτέθηκε πετώντας του ένα αγαλματάκι στο πρόσωπο, ο Ιταλός πρωθυπουργός δείχνει φρέσκος σαν να… ξαναγεννήθηκε!

Έτσι, μπορεί ο Σίλβιο να κάνει άστατη ζωή και να του αρέσουν οι χυμώδεις γυναίκες, όμως απ΄ ότι μάθαμε προσέχει και τον εαυτό του.


Δείτε τι μας αποκάλυψε ο φυσιοθεραπευτής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...