Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: «Hot» Weekend στην Σαντορίνη

Ένα… hot Σαββατοκύριακο στην Σαντορίνη πέρασαν δυο πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε ότι τα συνδέει τόσο… στενή «φιλία». Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια που βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νησί.

Αν και φρόντισαν να περάσουν απαρατήρητοι μιας και απομονώθηκαν κατά πάσα πιθανότητα στο ολοκαίνουργιο «παλάτι»του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τα… «αδιάκριτα βλέμματα» τους εντόπισαν στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή τους από το νησί.

Έτσι μπορεί να μην τους είδε κανείς να κυκλοφορούν στο νησί, αλλά οι… «περίεργοι» επιβάτες που βρίσκονταν στο ίδιο αεροπλάνο τους πέτυχαν στην επιστροφή και το μαρτύρησαν: «Ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια κάθονταν μπροστά στη πρώτη θέση και η επικοινωνία τους ήταν πολύ ζεστή… Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο πήγαν να πάρουν τις αποσκευές τους ο καθένας χωριστά και έφυγαν προς διαφορετική κατεύθυνση, δίνοντας την εντύπωση στους παρευρισκόμενους ότι δεν… γνωρίζονται καν!» είπε συνταξιδιώτης τους στην ίδια πτήση.

Σημειολογικά πάντως, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που παρέδωσε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη το βραβείο του Καλύτερου Άνδρα Τραγουδιστή στα φετινά βραβεία Madκαι δε αρκέστηκε μόνο στο να τον φιλήσει απλά, αλλά του ψιθύρισε και κάτι στο αυτί.Τώρα τι του είπε το ξέρουν μόνο οι δυο τους!

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...