Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ricky Martin: Ευτυχής μπαμπάς και δηλωμένος… gay!

Η 29η Μαρτίου του 2010 θα είναι ίσως μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής του Ricky Martin. Είναι η μέρα που ο star της Latin μουσικής αποφάσισε να αποκαλύψει στους πάντες ότι είναι ομοφυλόφιλος, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που εδώ και πολλά χρόνια αιωρούνταν πάνω από το κεφάλι του.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος άνδρας», είχε δηλώσει τότε ο Ricky, χωρίς όμως να προκαλέσει το… σοκ που ίσως επεδίωκε.

Αντίθετα, από εκείνη τη μέρα και μετά ξεσηκώθηκε ένα κύμα αστείων σχολίων για τον τραγουδιστή και έγινε και το αγαπημένο θέμα για τους κωμικούς σε όλες τις ΗΠΑ.

«Ω, Θεούλη μου! Ο Ricky Martin ομολόγησε πως είναι gay! Στα άλλα θέματα του δελτίου μας», και άλλα ανάλογα αστειάκια έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο, ενώ το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι ποιος είναι ο σύντροφος του τραγουδιστή.

Για μια ακόμα φορά ο Ricky Martin προτιμά να μη μιλά καθόλου για την προσωπική του ζωή. Εντάξει, βγήκε δημόσια και παραδέχθηκε ότι είναι gay, από εκεί και έπειτα όμως μιλιά. Ασχολείται αποκλειστικά με τα δίδυμα αγόρια του, τα οποία απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, και έχει κλείσει κάθε δίοδο στους δημοσιογράφους να μάθουν κάτι παραπάνω για την προσωπική του ζωή.

Τον τελευταίο πάντως καιρό ακούγεται έντονα ότι εδώ και δύο χρόνια είναι ζευγάρι με το μοντέλο Valerio Pino, με τον οποίο λέγεται ότι συγκατοικούν στην Ισπανία και το Μαϊάμι. Αν είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για μία ακόμα φήμη, κανείς δεν ξέρει. Πάντως περιοδικά φιλοξένησαν φωτογραφίες των δυο τους στην παραλία να κάνουν γυμναστική!

Και επειδή ο κόσμος είναι καχύποπτος, αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί να κάνει αυτήν την εξομολόγηση ο Ricky Martin τώρα. Μήπως γιατί ήθελε να δώσει μια ώθηση στην καριέρα του; Τι να σας πούμε κι εμείς. Πάντως πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Rickyθα υποδυθεί τον Che στο μιούζικαλ «Evita» που θα ανέβει την άνοιξη του 2012 στο Broadway.

Τελικά η αλήθεια δεν ελευθερώνει απλώς, αλλά κλείνει και… δουλειές!!!

Δείτε τον Ricky Martin σε τρυφερές, οικογενειακές στιγμές με τους γιους του.

Πηγή: Down Town
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...