Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Θύμα ληστείας η Αννίτα Ναθαναήλ από την οικιακή της βοηθό

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Αννίτα Ναθαναήλ και την οικογένειά της το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.

Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού, ο σύζυγός της έπαθε σοκ όταν είδε ότι ληστές το είχαν αδειάσει εντελώς!!!! Ηλεκτρονικά, laptops, στερεοφωνικά, home cinema, κοσμήματα, τα είχαν πάρει όλα!!!!

Και μη νομίζετε ότι οι δράστες ήταν άγνωστοι… Όοοχι!!!! Τη ληστεία την οργάνωσε και την πραγματοποίησε η ίδια η οικιακή της βοηθό σε συνεργασία με το φίλο της, στον οποίο είχε επιτρέψει η Αννίτα Ναθαναήλ να μείνει στο σπίτι το Σαββατοκύριακο.

Η γυναίκα την οποία εμπιστευόταν σαν μικρή της αδελφή, την οποία όπως είπε η ίδια την αγκάλιασαν και την συμπεριέλαβαν στην οικογένεια, δεν σεβάστηκε ούτε τα δυο μικρά κοριτσάκια της  Αννίτας Ναθαναήλ και τους πήρε ακόμα και τα χρήματα από τους κουμπαράδες τους!!!!

Η συνολική λεία των ληστών αγγίζει τα 136.000 ευρώ και η οικογένεια έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η υπόθεση να πάει στη δικαιοσύνη.

Φυσικά η οικιακή βοηθός έγινε καπνός και φρόντισε να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω της. Τόσο οργανωμένο το έγκλημα!!!

Δείτε τι είπε η ίδια η Αννίτα Ναθαναήλ στην "Πρωινή Μελέτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...