Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στικούδη: «σύζυγος γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα όχι»

«Σύζυγος κάποιου γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα δεν γίνομαι, δεν υπάρχει λόγος», τονίζει η Κατερίνα Στικούδη και υποστηρίζει πως δεν θα έβγαζε ποτέ στη δημοσιότητα μια σχέση της. Παράλληλα, δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει στο «Mega Star» και αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδιά της.

Η σέξι Σαλονικιά που ζει στην Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει, όπως λέει, με σκληρή δουλειά.

Αν και η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και τα σενάρια για αντικατάστασή της από την Δούκισσα Νομικού δίνουν και παίρνουν, η Κατερίνα δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Mega. «Είμαι τυχερή που έκανα αυτή την εκπομπή και θα ήταν τιμή να συνεχίσω να είμαι εγώ η παρουσιάστρια», προσθέτει.

Κατά καιρούς της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Κανάκης. Η ίδια, πάντως, ξεκαθαρίζει πως δεν θα έβγαζε ποτέ τα προσωπικά της στη φόρα. «Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια σχέση μου που να έχει βγει στη δημοσιότητα. Και δεν θα έκανα ποτέ κάποια δήλωση μόνο και μόνο για να είναι εξώφυλλο», λέει και καταλήγει: «σύζυγος κάποιου γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα δεν γίνομαι, δεν υπάρχει λόγος».

«Σίγουρα θα κυκλοφορήσει κάποιο single και κάποιο άλλο concept που ελπίζω να αρέσει», αποκαλύπτει το σέξι μοντέλο σε ερώτηση για τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ ξεκαθαρίζει πως στα άμεσα σχέδιά της είναι να συνεχίσει να δουλεύει. 
 
πηγή: περιοδικό «DownTown»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...