Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Θα σας μεταθέσω όλους» ούρλιαζε ο Μένιος γιατί έδωσαν κλήση στην Τζούλια...


Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστές την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Μένιο Φουρθιώτη έγινε το πρωί της Τετάρτης στην Κηφισιά, καθώς το δίδυμο φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζει πως μέχρι και τα στραβά μάτια στις παρανομίες πρέπει να κάνουμε για χάρη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η «απόλυτη» και ο μάνατζέρ της πήγαν για ψώνια στο κέντρο της πόλης και πάρκαραν παράνομα. Άνδρες της δημοτικής αστυνομίας έκαναν το καθήκον τους και τους έκοψαν κλήση.

Η Τζούλια με τον Μένιο, όμως, είχαν άλλη άποψη και πήγαν αμέσως στο δημαρχείο για να την σβήσουν! Εδώ μέχρι το κατώφλι της Βουλής πέρασαν και στο υπουργείο Οικονομικών πήγαν, σε ένα... δημαρχείο θα «κόλλαγαν»;

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι τους άκουσαν να ζητούν την διαγραφή της κλήσης, με την Τζούλια και τον Μένιο να υποστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν μία σταρ να τρώει πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα!

Μάταια οι εργαζόμενοι τους έλεγαν πως η κλήση δεν σβήνεται και με ευγενικό τρόπο προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν.

«Θα σας μεταθέσω όλους», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο μεγα-μάνατζερ και πάλι καλά που δεν έβγαλε το κινητό του να πάρει στο υπουργείο Εσωτερικών και να ενοχλήσει τον Ραγκούση!

Αφού ούτε η απειλή της μετάθεσης έπιασε, ο Μένιος έσκισε την κλήση και το «αχτύπητο» δίδυμο αποχώρησε!

Τόσα και τόσα έβγαλε η «απόλυτη» με το DVD και άλλα τόσα παίρνει για τις «αφιλοκερδείς» εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα... τα περίπου 60 ευρώ της κλήσης δεν είχε να πληρώσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...