Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Στα σκουπίδια της Σκορδά το προσκλητήριο της Λόη;



Θυμάστε που πριν από λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις της Φαίης Σκορδά με τη Βάσια Λόη;

Ε, κρατηθείτε γιατί σας έχουμε και συνέχεια από την μάχη της… νύφης!!!! Part2 που λένε; Έναν τέτοιο πράγμα, γιατί απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μέχρι να παντρευτούν οι δυο ξανθιές του ALTER μπορεί να έχουμε και… θύματα.

Φουντώνουν λοιπόν όλο και περισσότερο οι φήμες στους διαδρόμους του καναλιού του Μπουρναζίου, ότι… «εθεάθη» το προσκλητήριο γάμου της Βάσιας Λόης στα… σκουπίδια της Φαίης Σκορδά!!!

Ναι, ναι, σου λέει η Φαίη τα έχει πάρει άγρια με τη… συνάδελφο που της την βγήκε στη στροφή και χωρίς να το πάρει κανείς μυρωδιά ανακοίνωσε το γάμο της με τον εφοπλιστή Ν. Μαδιά, που θα γίνει και πριν από τον δικό της, στις 28 Μαΐου!!!

Τέτοια σύγχυση όμως βρε παιδί μου, που να φτάσει στο σημείο να πετάξει το προσκλητήριο; Τι να σας πούμε κι εμείς; Το ALTER πάντως βουίζει από την κόντρα των ξανθιών και δεν είναι διόλου απίθανο η φήμη να είναι και πραγματικότητα!!!

Μάλιστα, ακούστηκε ότι η Βάσια Λόη, έστειλε προσκλητήριο και στην ανταγωνίστρια της Φαίης, Κατερίνα Καραβάτου και όχι μόνο αυτό, αλλά την πήρε και προσωπικά τηλέφωνο, κάτι που δεν είχε κάνει με τη Φαίη και της είπε ότι την θέλει οπωσδήποτε στο γάμο της!!!

Βρε άγχη που τραβάνε αυτές οι μέλλουσες νυφούλες! Όλα τα’ χαν, τα ξεκατινιάσματα τους έλειπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...