Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η "νέα Paris" στην αγκαλιά ενός Eλληνα!

Στην αγκαλιά ενός Ελληνα έπεσε η «νέα Πάρις Χίλτον» των ΗΠΑ. Η ξανθιά σεξοβόμβα Τίνσλεϊ Μόρτιμερ είναι γνωστή socialite που πάνω απ’ όλα βάζει τις προσωπικές της προτιμήσεις. Αυτές έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι τηλεθεατές που παρακολουθούν ριάλιτι για τη ζωή της, με πρωταγωνίστρια την ίδια βεβαίως. Μεταξύ άλλων, το κοινό θα δει την ξανθιά Τίνσλεϊ στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Μαρούλη.

Η πολυναμενόμενη πρεμιέρα του ριάλιτι έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ο τίτλος της σειράς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από «High Society» («Υψηλή κοινωνία»). Καθόλου τυχαία, δε, δεν ήταν ούτε η επιλογή του τηλεοπτικού καναλιού CW, μότο του οποίου είναι «Η τηλεόραση που συζητιέται».

Θέλοντας λοιπόν να συζητηθεί η ζωή της, η 34χρονη σχεδιάστρια μόδας, αφού χώρισε από τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της, άφησε τις κάμερες να καταγράψουν καρέ-καρέ την καθημερινότητά της: από τις βόλτες της με τις εξίσου διάσημες φιλενάδες της μέχρι τα τρυφερά τετ-α-τετ της με μερικούς από τους πιο ποθητούς γαμπρούς της Νέας Υόρκης.

Από αυτούς θα ξεχωρίσει στα επόμενα επεισόδια ο Κωνσταντίνος Μαρούλης, ο οποίος από τότε που κατατάχτηκε ανάμεσα στους φιναλίστ του ριάλιτι «American Idol» χαράζει λαμπρή καριέρα στο Μπρόντγουεϊ.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί, πάντως, ότι στην πραγματικότητα το υποκριτικό του ταλέντο εξάσκησε ο ομογενής ηθοποιός και τραγουδιστής υποδυόμενος τον σύντροφο της Μόρτιμερ μπροστά στις κάμερες. Οπως εξήγησαν άτομα από το στενό του περιβάλλον, ο Μαρούλης δεν είπε «όχι» στην εν λόγω επαγγελματική πρόταση γιατί η Τίνσλεϊ του φάνηκε χαριτωμένη και σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα να τη φλερτάρει στα πλαίσια των γυρισμάτων.

Πίσω από τις κάμερες, πάντως, οι ατζέντηδές του επιχείρησαν να τον αποτρέψουν από το συγκεκριμένο πρότζεκτ επισημαίνοντάς του ότι για το καλό της καριέρας του, είναι καλύτερα να παραμένει συγκεντρωμένος στις παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...