Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010

Νέο αισθησιακό βίντεο της Τζούλιας

Νέο αισθησιακό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε το Σάββατο στο διαδίκτυο, μία μόλις εβδομάδα μετά το σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία του πρώτου.

Το νέο βίντεο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δείχνει ερασιτεχνικό σε σχέση με το προηγούμενο, το γεγονός όμως έχει σοκάρει το γνωστό μοντέλο – τραγουδίστρια. Το ίδιο δηλώνει στο ΣΤΑΡ και ο μάνατζερ της, αφήνοντας υπόνοιες ότι η Τζούλια και ο ίδιος ξέρουν ποιος ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η Τζούλια ισχυρίζεται επίσης ότι για άλλη μία φορά κάποιοι υπέκλεψαν προσωπικές της στιγμές, κάτι που υποστηρίζει και ο μάνατζέρ της. «Αυτό που μας φοβίζει», είπε ο ίδιος στο ΣΤΑΡ, «επειδή ξέρουμε ποιος είναι και θα κινηθούμε νομικά εναντίον του, είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα».

Το μοντέλο αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο κάτοχος του ροζ βίντεο, σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή του  dvd που κυκλοφόρησε στα περίπτερα, για το οποίο υποστηρίζει συνεχώς ότι δε γνωρίζει την ταυτότητα του παρτενέρ της.

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από εκείνη τη βραδιά» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Real News. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής, μέσω του δικηγόρου του επιμένει ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση του μοντέλου, ενώ όπως αποκάλυψε πρώτο το ΣΤΑΡ, την Παρασκευή, εκπρόσωπος της εταιρίας προσκόμισε για δεύτερη φορά το ιδιωτικό συμφωνητικό στην Yπηρεσία Eιδικών Eλέγχων.

Πέρα από όλα αυτά όμως, η Τζούλια, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Έχει αλλάξει μάλιστα και τη στολή εργασίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...