Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Θέλξη: Δείτε εικόνες της τραγουδίστριας πριν και μετά την πλαστική

Μερικές φορές το επάγγελμα της τραγουδίστριας απαιτεί αλλαγές. Και δεν αναφέρομαι στο rotation των δημιουργών για να έχει να προσφέρει διαφορετικά ακούσματα στο κοινό. Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό. Όσο ισχυρό ή ανύπαρκτο είναι αυτό.

Καταλήγω στο συμπέρασμα πώς στο τραγούδι το δύσκολο είναι το ταλέντο. Αν το έχεις προχωράς. Αν δε το έχεις προσπαθείς να δέχεσαι γλάστρες στις πρεμιέρες σου με διαφορετικό τρόπο.

Ωστόσο αν έχεις τάλαντο πηγαίνεις μπροστά είτε με μικρό  είτε με μεγάλο στήθος. Αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε την πίστα. Δεν ξεχνάμε τα ψευτοπρότυπα που κάποιοι εκδότες έθεσαν πριν χρόνια και κάτι παρεάκια «αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» επέβαλαν σε τραγουδίστριες και τραγουδιστές. Έτσι έμαθαν στον κόσμο και μοιραία οι καθήμενοι ζητούν και εικόνα πέρα απο τις νότες και τα σουξέ.

 Γι αυτό και η Θέλξη αποφάσισε να αλλάξει! Είπε «αντίο» στο παλιό, μικρό της στήθος και υποδέχτηκε το νέο και μεγάλο! Δείτε και εσείς τη….τεράστια διαφορά! Εμ τώρα το πετάει έξω ενώ παλιά… το έκρυβε!

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...