Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Πάμε Πακέτο» εκτάκτως την Πέμπτη 27 Ιουνίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο!

«Πάμε Πακέτο» εκτάκτως την Πέμπτη 27 Ιουνίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο!

Η εξέλιξη στην πορεία της  μακροχρόνιας έρευνας μιας πολύ ιδιαίτερης υπόθεσης, είναι ο λόγος της έκτακτης εκπομπής. Ο γιος που αναζητά την μητέρα του.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, Αστερία, στα 26 της χρόνια, διαγνώστηκε από τους γιατρούς με επιθετική μορφή καρκίνου. Πιο  συγκεκριμένα, οι γιατροί της ανέφεραν ότι έχει μόνο 36 μέρες ζωής. Τα όνειρα του νεαρού κοριτσιού μέσα σε μια μέρα κατέρρευσαν κι ένιωσε εντελώς μόνη αφού δεν είχε κανένα στήριγμα. Ακόμα και στο χώρο εργασίας της ένιωσε τον κοινωνικό αποκλεισμό. Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που έδινε βρέθηκε μια γυναίκα που της συμπαραστάθηκε και φρόντιζε να της προσφέρει χαμόγελο κι ελπίδα.

Το άνοιγμα  του δεύτερου πακέτου θα φέρει  στο φώς μια απίστευτη ιστορία. Ο Κωνσταντίνος έρχεται από την  Βέρνη της Ελβετίας, με την ελπίδα να συναντήσει την μητέρα του μετά από 43 χρόνια. Ο αποστολέας γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα στα χέρια και τα πόδια. Η μητέρα του τον εγκατέλειψε αμέσως μετά την γέννησή του σε ίδρυμα της Ελβετίας. Ο πατέρας του παιδιού είχε έναν αδερφό εκ γενετής ανάπηρο και ντρεπόταν να πει στην οικογένειά του, ότι η γυναίκα που θα παντρευόταν, γέννησε το ανάπηρο παιδί του. Η μητέρα του Κωνσταντίνου ορκίστηκε ποτέ κανείς να μην μάθει για την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αν και το σπίτι της ήταν σε μικρή απόσταση από το ίδρυμα, ελάχιστες ήταν οι φορές που τον επισκέφθηκε. Τελευταία φορά που το αντίκρισε ήταν οκτώ ετών. Ο Κωνσταντίνος δεν υιοθετήθηκε ποτέ και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να περπατήσει. Σήμερα θέλει απλά να δει το πρόσωπο της μητέρα του. Άραγε πως θα αντιδράσει η μητέρα του όταν τον δει; Γιατί η παραλήπτρια έμεινε εντελώς μόνη; Πώς ερμηνεύει η ίδια το γεγονός ότι έμεινε ξαφνικά ανάπηρη και καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο;

Μια ιστορία  που θα συγκλονίσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...