Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Γιάννενα: Με μια φαντασμαγορική βραδιά ξεκίνησε ο Νίκος Βέρτης


Με μια φαντασμαγορική βραδιά ξεκίνησε ο Νίκος Βέρτης τις καλοκαιρινές του συναυλίες, με πρώτο σταθμό τα Ιωάννινα. Ο χώρος στάθμευσης του Πανηπειρωτικού Σταδίου πλημμύρισε από την υπέροχη φωνή του Νίκου Βέρτη και εντυπωσίασε τους θαυμαστές του που έσπευσαν για να τον απολαύσουν. Με μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες η πρώτη συναυλία του Νίκου Βέρτη θα μείνει αξέχαστη σε όλους!


Ο Νίκος Βέρτης ευδιάθετος και γεμάτος θετική ενέργεια, καλωσόρισε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά του και τους υποσχέθηκε ότι θα περάσουν μια τέλεια βραδιά. Με την υπέροχη φωνή του, τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια και την εντυπωσιακή του παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει το φανατικό κοινό της Ηπείρου.


Για πάνω από 3 ώρες ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες παρασύροντας και ξεσηκώνοντας τον κόσμο όπου βρέθηκε κοντά του διατηρώντας το κέφι τους αμείωτο και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Τόσο η αρένα όσο και οι ειδικά διαμορφωμένες κερκίδες με τους καναπέδες γέμισαν με κόσμο που δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να τραγουδάει δυνατά, να χειροκροτεί και να χορεύει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...