Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Φ. Σκορδά: Πού διασκέδασε χθες το βράδυ;

Μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο έκανε χθες η Φαίη Σκορδά και έδωσε το “παρών” στη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Tonino Carotone και τον Δημήτρη Σταρόβα στην Τήνο. Η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο νησί με την οικογένειά της, απόλαυσε τα τραγούδια των γνωστών καλλιτεχνών και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά με τους φίλους της στο twitter.

Η συναυλία έγινε χθες το βράδυ στην περιοχή Λουτρά με αρκετό κόσμο να βρίσκεται εκεί από νωρίς για να απολαύσει τους γνωστούς ερμηνευτές. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, παρέα με τον πολυδιάστατο Δημήτρη Σταρόβα και την εξαίρετη μπάντα τους, συνάντησε τον εκκεντρικό βάσκο καλλιτέχνη Tonino Carotone, ο οποίος στη μουσική του συνδυάζει με εξαιρετική μαεστρία στοιχεία από punk, ska, reggae, latin, rock αλλά και από την ισπανική, ιταλική, γαλλική, και μεξικάνικη μουσική. 
Ανάμεσα στους δεκάδες θαυμαστές βρέθηκε, λοιπόν και η Φαίη, που διασκέδασε υπό τους ήχους Μαχαιρίτσα-Carotone, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες από τη μουσική βραδιά στο twitter της, τις οποίες συνόδευε με στίχους αγαπημένων τραγουδιών. Από τα σχόλιά της δεν έλειψαν και τα πειράγματα για τον Δημήτρη Σταρόβα που είναι καλός της φίλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...