Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Βγήκε επιτέλους απο το σπίτι η Στιούαρτ - Η πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο

Βγήκε απο το σπίτι της επιτέλους η Κρίστεν Στιούαρτ, μετά από αρκετές εβδομάδες που φλέρταρε με την κατάθλιψη κλεισμένη σπίτι της,εξαιτίας του σκανδάλου με τις φωτογραφίες που αποδείκνυαν την αδιαμφισβήτητη απιστία της στη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στους δρόμους του Λος Άντζελες με ντύσιμο που καθόλου δε θύμιζε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στις πρεμιέρες των ταινιών. Φορώντας ανάποδα ένα τζόκεϊ καπέλο, ένα τζιν και ένα μπλουζάκι που φαίνεται να «μπήκαν» στο πλύσιμο και κρατώντας ένα καφέ και κάποια λουλούδια, φάνηκε να δυσανασχετεί με την παρουσία των παπαράτσι.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά, αφού υποστήριζαν οτι τον τελευταίο καιρό, τρέφεται μόνο με junk food και energy drinks και στέλνει ατέλειωτα μηνύματα συγχώρεσης στον Πάτινσον, ο οποίος όμως φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του όλη αυτή την ιστορία και ήδη απο την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε συνεντεύξεις περπάτησε στο κόκκινο χαλί και απέφυγε τις προσωπικές ερωτήσεις ενώ ασχολείται μόνο με τη νέα του ταινία «Cosmopolis».

Μάλλον πρέπει σιγά σιγά, να το πάρει απόφαση και η Στιούαρτ και να συνεχίσει τη ζωή της, τρέφοντας μία ύστατη ελπίδα ότι στο στραβοπάτημά της αυτό ίσως και να απογειώσει την καριέρα της, εντάσσοντας την στα «κακά κορίτσια» του Χόλιγουντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...