Εγώ
τον Βασίλη Καλλίδη τον γνώρισα πριν δύο χρόνια, όπως οι περισσότεροι
εξαιτίας της τηλεόρασης.
Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο σεφ με επικοινωνιακό χάρισμα που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε πολύ το μαγείρεμα!
Μετά από σπουδές στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ταξίδεψε σε πολλές χώρες, δοκιμάζοντας γεύσεις και μυρωδιές. Αγαπημένες πόλεις του;
Το Παρίσι, το Κάιρο, το Μαρακές και η Νέα Υόρκη. Μεγάλο του πάθος, η ιαπωνική κουζίνα και το sushi! Παρόλα αυτά, τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την ελληνική δημιουργική κουζίνα.
Και κάπου εκεί είπε να τα πετάξει όλα να μείνει με μια ποδιά και να φτιάξει αυγολέμονο γυμνός...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο σεφ με επικοινωνιακό χάρισμα που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε πολύ το μαγείρεμα!
Μετά από σπουδές στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ταξίδεψε σε πολλές χώρες, δοκιμάζοντας γεύσεις και μυρωδιές. Αγαπημένες πόλεις του;
Το Παρίσι, το Κάιρο, το Μαρακές και η Νέα Υόρκη. Μεγάλο του πάθος, η ιαπωνική κουζίνα και το sushi! Παρόλα αυτά, τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την ελληνική δημιουργική κουζίνα.
Και κάπου εκεί είπε να τα πετάξει όλα να μείνει με μια ποδιά και να φτιάξει αυγολέμονο γυμνός...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...