Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μια ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε! Μια τιμητική στιγμή που ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ζούσε ποτέ, βίωσε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ε δεν είναι και λίγο να σε επευφημεί σε ένα κατάμεστο από 2000 κόσμου στάδιο ο μεγάλος καλλιτέχνης Βασίλης Παπακωνσταντίνου! Ότι καλύτερο για ένα νέο και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης πήγε στο «Colorado» της Ρόδου για να θαυμάσει από κοντά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και να διασκεδάσει με τις διαχρονικές του επιτυχίες. Ενώ το πρόγραμμα κυλούσε ομαλά, ο Βασίλης διέκοψε τη ροή της συναυλίας και ζήτησε από κοινό να υποδεχτούν στην σκηνή έναν μεγάλο καλλιτέχνη! «Ας υποδεχτούμε την καλύτερη φωνή που έχει βγάλει το νησί των Ιπποτών τον Τσαμπίκο. Αν και τώρα πια όλοι τον φωνάζουν Γιώργο, για μένα θα είναι πάντα ο Τσαμπίκος», δήλωσε ο άρχοντας του ροκ και τον υποδέχτηκε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το «Σ’ ακολουθώ»!

Ο Γιώργος που εκείνος περίμενε να δει με την σειρά ποιος ήταν ο μεγάλος καλλιτέχνης που καλούσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην πίστα δεν μπορούσε να πιστέψει όταν άκουγε το δικό του όνομα.. Στιγμές άκρως συγκινητικές για τον Γιώργο Δασκαλάκη που στο τέλος υποκλίθηκε στην μεγάλη μορφή που ακούει στο όνομα Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...