Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Jennifer Aniston: Πέταξε έξω από το σπίτι τον Brad Pitt

Μεγάλο ήταν το πλήγμα για την Jennifer Aniston όταν ο Brad Pitt ομολόγησε ενώπιόν της τον έρωτά του για την Angelina Jolie.

Αμέσως μετά την ομολογία που ήρθε σαν ψυχρολουσία, εκείνη του ζήτησε να φύγει αμέσως από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με νέο βιβλίο που εκδίδει ο παραγωγός της ταινίας «Mr and Mrs Smith», στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν οι Pitt-Jolie, ο Brad ήθελε να αποσυρθεί από την ταινία όταν είχε προταθεί για τον ρόλο της συμπρωταγωνίστριά τους η Nicole Kidman, καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει καθόλου χημεία με την πανέμορφη ηθοποιό. Αμέσως μόλις έκλεισαν την Angelina για τον ρόλο, ο διάσημος γόης εμφανίστηκε στο γραφείο του παραγωγού και του δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξει τον ρόλο του... κυρίου της κυρίας. «Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», δηλώνει ο Arnon Milchan.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston παντρεύτηκαν σε μία ιδιωτική ρομαντική τελετή στο Μαλιμπού το 2000. Ο γάμος τους κράτησε έως τον Μάρτιο του 2005 οπότε η Jen κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Μόλις είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του συζύγου της με την Angelina και τον θετό γιο της Maddox σε παραλία της Κένυας. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί μήνες φημών και εικασιών για την εξωσυζυγική σχέση του Brad με την Angelina, κάτι που εκείνος αρνιόταν πεισματικά όταν η σύζυγός του ζητούσε επιβεβαίωση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...