Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νέο «χτύπημα» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δεν έχει τέλος το δράμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος για μία ακόμη φορά, καλείται να σώσει το σπίτι του από νέο πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η μεζονέτα των 160 τετραγωνικών βγαίνει ξανά στο σφυρί στις 15 Δεκεμβρίου και αυτή την φορά, ο παρουσιαστής οφείλει να καταβάλει τον ποσόν των 49.000 ευρώ, προκειμένου ο πλειστηριασμός να μην προχωρήσει. Αυτό βέβαια είναι πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για τον Ανδρέα, δεδομένου μάλιστα ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι άνεργος.

Το συγκεκριμένο σπίτι, όπου μένει, βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών στην γωνία των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας στην Κηφισιά και για αυτό υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες (840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη). Ο πρώτος πλειστηριασμός του σπιτιού του στην Κηφισιά έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε έχει κληθεί να το «σώσει» ουκ ολίγες φορές.

Ο χαμός της πρώτης του συζύγου Μαρίας Δημητριάδου, ο χωρισμός του από την Δήμητρα Ρουμπέση και η πρόσφατη κόντρα του με τον Κώστα Ιωάννου, πρώην σύζυγο της συνεργάτιδάς του Σίσσυς Γιαννακοπούλου αποτέλεσαν για εκείνον απανωτά χτυπήματα. Από το τέλος του καλοκαιριού πάντως δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ σε ό,τι αφορά τα διακστικά του θέματα απαντά μόνον μέσω των δικηγόρων του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...