Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Άντζελα Δημητρίου: γενέθλια και αρραβώνας

Η  περασμένη  Παρασκευή  ήταν  διαφορετική  για  τη Λαίδη και τη μονάκριβη κόρη της!

Η Όλγα γιόρτασε τα γενέθλια της και αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε πρεμιέρα στο «Polis Star» με τον Λευτέρη Πανταζή και το Θέμη Αδαμαντίδη.
 
Αρχικά, σε ζωντανή σύνδεση με το Star είδαμε τον αρραβώνα της μονάκριβης κόρης της Αντζελας Δημητρίου με τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της Φώτη, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Ηλιούπολη.

Συγκινημένη η Άντζελα άνοιξε το σπίτι της, τράταρε τους καλεσμένους της με σούπερ εδέσματα και παρουσίασε την τούρτα και τα σοκολατάκια με τις μορφές των δύο ερωτευμένων. Όσο για την Όλγα, περιχαρής αποκάλυψε ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

 Η Λαίδη φυσικά συγκινήθηκε πάρα πολύ για το κορίτσι της, αφού όπως δήλωσε, ο γαμπρός της είναι το καλύτερο παιδί, ενώ εξέφρασε τη θλίψη της που απουσίαζε τόσο ο μπαμπάς της Όλγας όσο και ο γιος της τραγουδίστριας.

Μετά τον αρραβώνα σύσσωμη η οικογένεια πήγε στο «Polis Star», όπου έκανε την επίσημη πρώτη της η Άντζελα Δημητρίου έχοντας στο πλευρό της τον Λευτέρη Πανταζή και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Φορώντας shiny τουαλέτα, η Άντζελα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για την κόρη και τον μέλλοντα γαμπρό της.

Η Όλγα με τον Φώτη, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η γλυκιά κόρη της Άντζελας είχε συνεχώς τρυφερά τετ-α-τετ με τον αρραβωνιαστικό της και πόζαραν πανευτυχείς στον φακό. Όσον αφορά το σχήμα, όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Η Λαίδη, ο Λε-Πα και ο Αδαμαντίδης προσφέρουν ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα με το οποίο ο κόσμος ξεφαντώνει. Hot κλου η sexy και όποιος αντέξει Νάταλι Θάνου, που όχι μόνο τραγουδά, αλλά χορεύει και αισθησιακά ξεσηκώνοντας τους fans της.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...