Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στην Ελλάδα ο Ονούρ και η Σεχραζάτ VIDEO

Πιασμένοι χέρι χέρι έφτασαν σήμερα το πρωί στη χώρα μας ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια,οι διάσημοι ηθοποιοί της Τουρκίας Χαλίτ Εργκένς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ, οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ, που κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό μέσω του τουρκικού σίριαλ «Χίλιες και μια νύχτες» στο οποίο πρωταγωνιστούν.

Η Μπεργκιουζάρ, ντυμένη σπορ, με τζιν παντελόνι αθλητικά παπούτσια πουλόβερ και μπουφάν, έχει κόψει τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, σε αντίθεση με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σίριαλ. Αλλά και ο Χαλίτ, με διαφορετικό λουκ από τις «Χίλιες και μια νύχτες», καθώς έχει αφήσει πυνό μούσι. Ωστόσο,φαίνεται πως και στην πραγματική του ζωή, διατηρεί το ίδιο dress code με τον Ονούρ: σακάκι, θαλασσί πουκάμισο, χωρίς γραβάτα.

Οι δυο ηθοποιοί, θα μείνουν στη χώρα μας μέχρι αύριο το απόγευμα. Είναι καλεσμένοι της Τουρκικής πρεσβείας και του ANT1. Πριν από λίγο, έδωσαν συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν άφησαν κάμερες καθώς απαγορεύεται να δώσουν συνεντεύξεις στα κανάλια, παρά μόνο στους δημοσιογράφους των εφημερίδων.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια κάποιων σύντομων δηλώσεων που έκαναν μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, αποκάλυψαν ότι «δεν κρυβόμαστε από τους δημοσιογράφους. Η ευθύνη είναι του ΑΝΤ1», ενώ εξέφρασαν και την πρόθεση τους να επισκεφθούν αύριο την Ακρόπολη. Οι δυο ηθοποιοί,εμφανίστηκαν με αλλαγμένα ρούχα. Ο Χαλίτ ντύθηκε για ακόμα μια φορά σαν τον Ονούρ, ενώ η Μπεργκιουζάρ επέλεξε ένα εξίσου κομψό ντύσιμο σε μπεζ τόνους, προτιμώντας να φορέσειμπαλαρίνες αντί για τακούνια, καθώς περνά σε ύψος τον Χαλίτ. Εκείνη είναι 1,75 σε αντίθεση με τον σύζυγο της που είναι 1,72.

Οι δυο ηθοποιοί, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την χαρά τους για την επιτυχία που γνωρίζει το σίριαλ, αλλά και το θετικό μήνυμα που δίνει για την ελληνοτουρκική φιλία. Απόψε το βράδυ, θα παραστούν σε γκαλά της τουρκικής πρεσβείας.

Το πρωί πάντως, την ώρα που έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η αλήθεια είναι ότιφυγαδεύτηκαν ενώ σε μερικές φευγαλέες του δηλώσεις ο Ονούρ είπε: «είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα». Ίσως εννοούσε την Αθήνα ο γοητευτικός ηθοποιός, γιατί πριν από χρόνια, όταν ακόμα δεν ήταν γνωστοί στην Ελλάδα, είχαν επισκεφθεί τη Σαντορίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...