Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Ρέμου;

Μία απόφαση βόμβα ήρθε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η οποία απαγορεύει την μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, με αποτέλεσμα να δεσμεύονται και οι αμοιβές του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί με τη Sony Music...

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η συγκεκριμένη εταιρεία που αποτελούσε το "σπίτι" του τραγουδιστή για δεκαπέντε χρόνια, αφού ήταν και αυτή που τον ανακάλυψε, τώρα διεκδικεί 1.000.000 ευρώ κι εκείνος αναγκάζεται να υποστεί όχι μόνο το "φρενάρισμα" όλων των οικονομικών συναλλαγών του εώς το 2012, αλλά και να μην μπορεί να μεταβιβάσει κανένα ακίνητο ή κινητό περιουσιακό του στοιχείο.

Η Sony τον κατηγορεί για αντισυμβατική συμπεριφορά και για μη εκτέλεση των υποχρεώσεών του, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν η ηχογράφηση και κάποιων άλλων live εκδόσεων, γνωστών και ως best-of, καθώς και η παράδοση τριών ακόμη δίσκων. H συνεργασία Ρέμου-Sony έληξε το 2006. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ξεκίνησε ένας πόλεμος εξωδίκων ανάμεσα στις δύο πλευρές. 
 
Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Sony να κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για δέσμευση της περιουσίας του τραγουδιστή. Η Sony δικαιώθηκε κι έτσι με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απαγόρευσε την μεταβολή της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου. Αυτό για τον ίδιο σημαίνει επαγγελματικό «έμφραγμα», ιδίως σε αυτή την χρονική στιγμή που ξεκινά τις εμφανίσεις του με την Ελενα Παπαρίζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...