Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στα δικαστήρια η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον εναντίον εταιρείας δημοσίων σχέσεων

Αγωγή κατά της εταιρίας προώθησης των προγραμματισμένων συναυλιών του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε η μητέρα του εκλιπόντος, Κάθριν, καθώς πιστεύει ότι οφείλεται για τις πράξεις του γιατρού του «βασιλιά της ποπ».
Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε αγωγή χθες Τετάρτη κατά της υπεύθυνης εταιρίας προώθησης των προγραμματισμένων συναυλιών του εκλιπόντος τραγουδιστή, επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν παρείχε στο γιό της τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό που θα του έσωζε τη ζωή, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.
Στην αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Κάθριν Τζάκσον υποστηρίζει ότι η εταιρία προώθησης AEG ευθύνεται για τις πράξεις του προσωπικού γιατρού του τραγουδιστή, ο οποίος κατηγορείται για ακούσια ανθρωποκτονία σχετικά με το θάνατο του Τζάκσον το 2009.
Εκπρόσωπος της εταιρίας AEG δήλωσε ότι δεν έχει δει την αγωγή και δεν μπορεί να σχολιάσει.
Ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 50 ετών στο Λος Άντζελες, τον Ιούνιο του 2009, λίγες μόνο μέρες πριν από τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λονδίνο.
Αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι πήρε υπερβολική δόση παυσίπονων, ηρεμιστικών και ένα ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται κατά της αϋπνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...