Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια για τη Μαντόνα

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, δέχθηκε επαγγελματική πρόταση που αφορά σε εμφανίσεις της στην πόλη του Las Vegas, με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

 Αν δεχθεί, τα κέρδη της από τα show που θα πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια, θα εκτοξευθούν στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ένα ποσό αστρονομικό, που θα την φέρει στην τρίτη θέση στην κατηγορία των γυναικών που έχουν αποκτήσει τεράστια περιουσία στο χώρο της.

Στην πρώτη θέση, πάντα, είναι η βασίλισσα των τηλεοπτικών show, Oprah Winfrey, ενώ στη δεύτερη ακολουθεί η συγγραφέας του Harry Potter, JK Rowling.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη του LasVegas φιλοξενεί καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς, αφού στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει εκεί τα δικά τους show οι Elton John και Celine Dion.

Άγνωστο παραμένει το αν η συμφωνία αυτή θα την φέρει σε σύγκρουση με την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Live Nation, με την οποία η διάσημη καλλιτέχνης έχει υπογράψει συμβόλαιο και η οποία είναι υπεύθυνη για την διανομή των άλμπουμ της, την προώθηση των συναυλιών της και εμπορεύεται επαγγελματικά το όνομά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...